Per Dabelsteen har forfattet og filmet lidt fra 1. veterans sidste kamp i Gladsaxe, hvor holdet kunne fejre oprykning til Eliterækken næste sæson.
Stort tillykke herfra og held og lykke næste sæson. Der bliver helt sikkert brug for ekstra træning, da styrken i denne række er markant højere end i serie 1.

Webmaster

Mens vores senior 1. hold lørdag sørgede for endnu en sæson i Danmarksserien fejrede vores veteranhold søndag i +40, at holdet i den kommende sæson spiller i den øverste række i København, eliterækken.
Holdet har været ganske suveræn sæsonen igennem med fem sejre og to uafgjorte matcher, og oprykningen har allerede været en realitet i nogle uger. Den ene uafgjorte kom i går, hvor vi spillede mod Gladsaxe-Søborg. Det spolerede dog ikke den efterfølgende oprykningsfejring.
Årsagen til successen? Solidt flot spil, få afbud, ny stærk dametilgang og en bred trup på herresiden, så enkelte afbud ikke har betydet alverden.
Det bliver spændende at følge holdet i næste sæson i eliterækken, hvor flere af de andre klubber kan mønstre tidligere senior landsholdsspillere. Det skal nok blive en spændende sæson!

Sådan blev oprykningen til Eliterækken fejret søndag i Gladsaxe.