Optakt til 3. runde i Danmarksserien

Nu går vi efter sejren

På lørdag kl. 15:30 venter endnu en stor udfordring for FKIFs førstehold. Nivå-Kokkedal kommer til laden, og de har fået en god start på grundspillet. I første runde tabte de knebent til Charlottenlund på udebane kun for at besejre NBK Amager med hele 12-1 på hjemmebane i anden runde.

Vi har tabt med 13-0 og 10-3 i vores to første kampe. Og er næstsidst i tabellen med et godt stykke op til op til stregen, der markerer skillelinjen mellem opryknings- og nedrykningsspillet. Men who cares? Den streg er ligegyldig for os i denne sæson. Og i øvrigt er det heller ikke helt umuligt at forestille sig, at vi allerede har mødt to af rækkens stærkeste hold i sæsonens to første kampe.

Vi skal – også på lørdag – tage en kamp ad gangen. Det er mere end almindeligt svært på forhånd at spå om vores chancer for at vinde 7 kampe eller flere. Men hvis vi kan fortsætte de gode takter fra Drive 2 er det umiddelbart svært at forestille sig, at vi som minimum ikke skulle have chancer for at vinde kampen. Så det er det, vi går efter på lørdag: Sæsonens første sejr. Og hold nu k… en lettelse det ville være.

Vi er på hjemmebane. Andetholdet spiller allerede kl. 13:00, så hermed en bøn fra begge hold: Har du tid, mulighed, lyst: så kom og støt os!

Vi har det hårdt i år. Træningen går godt. Vi kæmper, og vi holder hovedet højt. For førsteholdets vedkommende står det meget klart, at vi skal slås med alt hvad vi har for at bevare livet i Danmarksserien. Og det kommer vi også til at gøre.  

Alle jer, der vil komme og støtte, coache, heppe, I skal være ualmindeligt velkomne. Vi har så meget brug for hjælpen. Og det nye pointsystem i Danmarksserien betyder, at hver eneste individuelle sejr tikker direkte ind på kontoen – vi skal samle alt, hvad vi kan, op.

Lau er debutant på 1’eren på lørdag. Kæmpe tillykke med det. Kom og støt ham!

Holdet, der skal forsøgte at skaffe FKIF1 sæsonens første sejr, er:

1.MD Jens/Juhler

2.MD Onkel/Gitte

1.DS Sara

2.DS Charlotte

1.HS Mads

2.HS Buch

3.HS Grelle

4.HS Lau

1.DD Charlotte/Juhler

2.DD Gitte/Sara

1.HD Mads/Buch

2.HD Onkel/Grelle

3.HD Jens/Lau