topbillede


MÅLET ER OVERLEVELSE
Af Jens Mogensen

jens mogensen
På lørdag går det løs med sæsonens første holdkamp. Vi skal en tur til Holbæk og krydse klinger med deres andethold. Det vender vi tilbage til. 

For hvad er status på førsteholdet? Hvordan klarede vi os igennem sommerens ’transfervindue’? 

Tjah, ikke så godt. Farvel til Gregers Schytt (selvsagt), Mie Larsen, Jacob Bang Marcussen, Andreas Gefke og Maria Wulff Hallas. Av!

En af de første i rækken til at tage over, Gustav Munk Sigsgaard, er væk i længere tid. Linette Steenberg har lagt ketsjeren på hylden, forhåbentligt kun for en stund, Rikke Bagger er slemt skulderskadet. 

Til Holbæk-kampen har vi i skrivende stund fire, eller er det fem, afbud. Svært at holde styr på. En enkelt skade og resten ikke til rådighed. Et godt stykke fra optimalt, skal vi ikke sige det sådan?

Med røven i vandskorpen

Hvad er udsigterne for sæsonen så? 

Det giver næsten sig selv. FKIF1 får det ualmindeligt svært, og vi skal slås for livet i Danmarksserien, som vi efterhånden har konkurreret i igennem mange sæsoner. Vi skal kunne tåle at få nogle ordentlige nogen på frakken og hele tiden bevare fokus på sæsonens eneste mål: overlevelse! Vi skal være klar og slå til, når vi har chancen. Og vi skal bevare humøret undervejs. 

Det kan sagtens blive en virkelig sjov sæson, hvis vi ellers formår at bevare et positivt mindset. Der er i hvert fald ikke så meget at blive forvirret over – missionen er så klar som den kan blive. 

Vi har så meget brug for alt den støtte vi kan få til vores hjemmekampe. Vi håber mere end nogensinde på, at I kommer og hepper og skaber noget stemning. Vi har aldrig haft mere brug for hjælp og positiv energi. 

Vi lover til gengæld, at vi giver ALT hvad vi har. 

Hvis vi kan undgå skader og mange afbud har vi bestemt en fighting chance. 

Så kan vi levere, når vi har røven i vandskorpen? Det finder vi med sikkerhed ud af i sæsonen 19/20. 

Overlevelse vil være en stor præstation, det er sådan landet ligger. Så festen, NÅR vi overlever, bør være derefter. 

Fri bar, formand? 

Fortsættelse følger…

/JM