Information fra seniorafdelingen sæsonen 21-22

FKIF en traditionsrig klub med fokus på et godt socialt sammenhold på tværs af seniorafdelingen. Træningen lægger vægt på at alle - uanset niveau - skal have mulighed for at udvikle deres badmintonspil, samtidig med at træningen skal være sjov for alle.
Klubben ligger på Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg, hvor vi spiller i Hal 3. Der er 4 baner til rådighed, som kun har badmintonstreger, hvilket giver optimale omgivelser for spillerne.
Vi har et samarbejde med Li-Ning og spiller med Super750. Der er mulighed for at købe klubtøj og få rabat på alt fra Li-Ning. Hvis dette er af interesse spørger du bare rundt, så finder vi ud af det.
 
Det sociale i klubben:
FKIF afholder mindst to årlige fester: julefrokost og klubmesterskaber. Julefrokosten afholdes som et heldagsarrangement, hvor både seniorspiller og motionister varmer op med julelege i hallen og forsætter aften og natten ud i cafeteriet. Det årlige klubmesterskab afholdes over to weekender, hvor alle klubbens medlemmer kan deltage. Finaledagen afsluttes med en stor fest for hele klubben.
I spidsen for de store sociale arrangementer har vi vores festudvalg bestående af Line Gade Jørgensen og Rikke Bagger, og man er altid velkommen til at hive fat i en af pigerne, hvis man har en god idé til en festlig begivenhed!
I forlængelse af holdkampe bliver der typisk arrangeret noget hyggeligt, især hvis flere hold spiller hjemmekampe samme dag. Der er altid støttende klubkammerater til hjemmekampe, og det sker også at nogle tager med ud og hepper til udekampe. 
I Frederiksberghallerne ligger også et cafeteria, hvor der ofte sidder trætte badmintonspillere og nyder en kold øl eller sodavand efter træning. 
Så kom vær’ en del af klubben - du vil ikke fortryde det.
 
Træningstiderne for TR1 + TR2:
Mandag - Træner Jonas Rasmussen (ledende træner, der sætter 1. + 2. holdet)
18:00 - 20:00: TR1
20:00 - 22:00: TR2
Onsdag - Træner Mads Sørensen (2. træner, der sætter 3. - 5. holdet)
18:00 - 20:00: TR2
20:00 - 22:00: TR1
Torsdag - Frit spil
21:00 - 22:30
Fredag - Frit spil for alle i klubben
18:00 - 22:00
TR1 træningen er for 1. og 2. holdsspillerne.
TR2 træningen er de resterende spillere.
 
FKIFs seniorhold
Seniorafdelingen har i alt 5 seniorhold. 
1. holdet spiller i Danmarkserien
2. holdet spiller i Serie 1
3. og 4. holdet spiller begge i Serie 2
5. holdet spiller i Serie 3
 
Ved holdkampe sørger holdlederen for, at der vil være lidt snacks samt en sodavand/øl. 
 
Kontingent:
Seniorspillere under 25 år: kr. 2.400,- årligt
Seniorspillere over 25 år: kr. 2.700,- årligt
  • Kontingentet kan deles op i 2 dele, hvis der skulle være behov for det. kontakt Kasseren JOHNNY MILTOFT
  • Hvis du starter mens sæsonen er igang vil dit kontingent blive reduceret, alt efter hvornår du begynder
Trænerteamet i FKIF:
Jonas Rasmussen
Ledende træner for FKIF senior. Tidligere professionel og VM guldvinder.
Har trænet Farum Badmintonklub de seneste år og Skovshoveds ungdom i 3 år.
“Jeg er stor tilhænger af træningsmiljøer hvor der er en forståelse af, at man ikke kun kommer for at blive bedre selv, men at man hjælper og støtter for at gøre hinanden bedre. Det skal være sjovt at spille badminton, men også samtidigt udfordrende.
Jeg fik hurtigt en fornemmelse af, at FKIF Frederiksberg passede godt til min trænerprofil og det var en af hovedårsagerne til at jeg valgte FKIF.”
 
Mads Sørensen
“Hej, mit navn er Mads Sørensen, og jeg starter på min 4. sæson som seniortræner ude i FKIF. Jeg har selv spillet badminton siden jeg var 8 år, og selv spillet på et forholdsvist højt plan gennem årene.
Jeg starter på studie her i år, og skal læse til folkeskolelære.
Jeg fortsætter i FKIF, fordi jeg altid glæder mig til at komme ud og mærke hvor fed en stemning der altid er i hallen, og hvor godt folk har det med hinanden, og træneren. Det motiverer mig når jeg kan mærke kemien mellem træner og spiller, og den gensidige respekt.
"Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med endnu en sæson i FKIF.”