Interessseret i at høre mere om FKIF, så kontakt os endelig med det samme

michael andersen fiu nicolai funder2
Formand
MICHAEL ANDERSEN
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
3811 4065
2083 8377
Ungdomsformand
NICOLAI PLATZER FUNDER
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
   

Hvis du har spørgsmål vedr. indmeldelse i FKIF, så kontakt en af personerne til venstre. Alternativt kan du bruge kontaktformularen, som du finder nederst på siden.
Hvis du som de fleste er glad for motionen og socialt befinder dig godt, sammen med en masse ligesindede, så kan du møde personligt op på en af gruppetræningerne og tale med en gruppeleder. Her kan du blive vejledt i hvor du evt. skal placeres.

Hvis du er såkaldt elitespiller, er der masser af muligheder i FKIF. Vores 1. seniorhold spiller i Danmarksserien og vi har ialt 6 seniorhold. Selve træningen foregår med yderst dygtige og engagerede trænere.

FKIF har træninger på alle niveauer. Når Du er tilmeldt en træning, kommer du også, hvis Du har lyst, til at spille holdkampe for klubben.

Overordnede oplysninger om klubben
Hvis du kan lide en hal med grønt gulv og som kun er lavet til badminton, så har du valgt den helt rigtige klub. Vi er en meget social badmintonklub, hvor det primære sigte er at medlemmerne får dyrket deres sport, under bedst mulige vilkår og samtidig får udbygget, eller styrket deres sociale netværk.

Afdelingerne
FKIF har 8 ungdoms-, 5 senior-, 4 veteran 40+-, 5 veteran 50+- og 2 veteran 60+ hold.
Så hvis Du er interesseret i at deltage på et hold og prøve kræfter med spillere fra andre klubber, så skulle der være gode chancer for at finde et, der passer til netop dit niveau.

Børne- & unge afdelingen
I FKIF's børne & unge afdeling er der plads til alle. Kom og hør om mulighederne for at blive en del af vores berømte ungdomsafdeling.

Læs mere om afdelinger/træninger under hhv. ungdom og senior/veteran, i menuerne øverst på siden.

Vi glæder os til at møde netop dig

På gensyn og velkommen

Bestyrelsen i FKIF


Udfyld felterne herunder og tryk på SEND knappen. Så modtager du en mail med yderligere information.