nicolai funder2

NICOLAI PLATZER FUNDER
Ungdomsformand
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som formand for FKIF's ungdomsafdeling, vil jeg gerne sige, Velkommen til FKIF og velkommen til en unik sport og fællesskab

Badmintonklubben FKIF, der blev stiftet tilbage i 1930, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere i alle aldre.

Vi har som klub en vision om at ”Samle eliten og bredden i badminton – både på banen og uden for banen”. Vores sportslige værdier er respekt, fællesskab, sammenhold og udvikling.

Arrangementer/Årshjul:

FKIF-ungdom har udarbejdet et årshjul med de mange sjove arangementer, vi tilbyder i løbet af en sæsonen: Fællesturneringer til Jylland med overnatning, Natminton, Forældre/barnturnering, træningslejr, Julearrangemanet og meget mere. 

FKIF bruger HOLDSPORT.dk som også findes som APP. Man bliver oprettet med en profil med navn og spiller. På Holdsport kommer alle informationer om holdkampe, arrangementer, generelle meddelser m.m. 

På FKIF Facebookside: FKIF Ungdom kan man søge om at blive medlem, her vil der ofte komme samme information som på holdsport.dk

Vi ønsker mange flere forældre med i ungdomsudvalget, så hvis man tænker, jeg kan byde ind med noget eller gerne vil være med til at arrangere, så er man meget velkommen til at skrive til formanden. Klik på formandens navn herunder 

Kontakt USU

USU består i dag af en flok engagerede forældre og kan kontaktes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved direkte kontakt til USU-medlemmerne. Kontakt os endelig, hvis du har ideer til initiativer for børnene, spørgsmål eller andet.

Klik på navnene og se data på de enkelte medlemmer. Du kan her sende en besked ved at klikke på "kontaktformular" udfyld felterne og tryk på "send", så vender vi tilbage.

Vi glæder os til at møde dig!  Hilsen

Ungdomsafdelingen i
FKIF Badminton