Her er links og hjælp til holdlederen for afvikling af holdkampe:

Der er en del nyheder i holdturneringsreglerne, så venligst læs dem igennem og forstå dem.

Linkene er opdateret så de passer til den nye sæson. Vær især opmærksom på reglerne for spillerne der har været benyttet på enten vores 1. eller 2. senior hold og som herefter skal spille på et lavere hold.

Holdsport.dk: Tjek hvilke spillere du har til rådighed for kampen. Kontakt evt. spillere som endnu ikke har meldt tilbage. Dette kan gøres i Holdsport.

Senest 1 time før holdkamp start udfyldes holdsedlen på BadmintonPeople. Hjælp til dette kan ses på dette link. Ved første holdkamp skal der søges efter spillerne, men ved de efterfølgende kan systemet huske navnene, således at du bare skal klikke dem ind

Husk at opføre evt. reserver og i henhold til reglerne. 

dette link kan du se reglerne for brug. Dette må ikke misses. Er du i tvivl, kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med det samme.

Ellers er det en god ide at læse og evt. printe holdturneringsreglerne ud, så du altid har dem med i tvivlstilfælde. Brug dette link

Reglerne for holdturneringen i DH (1. og 2. senior) kan findes her. Her er der også link til andre ting som kan være nyttige.

Reglerne for ungdoms holdturneringen kan tilgås på dette link

Når kampen er færdig, indrapporteres resultatet i BadmintonPeople. Hjælp til dette kan ses på dette link

FKIF's kalender for holdkampe kan ses her https://www.holdsport.net/klub/fkif/kalender

Husk at tjekke holdsedlen nok engang at alt er udfyldt korrekt, inden du trykker GO for at uploade den.

Rigtig god fornøjelse og held og lykke til jer alle. Husk at I har al den opbakning I har brug for. Vi skal igennem en sæson hvor vi ikke skal betale bøder eller få protester imod os.

 kbkr200    

       

 

Gem

Gem

Gem

Gem