En søndag i Lyngby

Som det måske er nogen bekendt, så var vores yderst kompetente 60+ 1 hold i Lyngby den 10. december, for at krydse klinger med vel nok det stærkeste 60+ hold i kredsen.
Holdleder Mark Bentley var heller ikke vildt begejstret ved tanken om hvad han kunne komme til at møde denne søndag. Allerede kl. 09:02 ringede han til undertegnede for at høre hvorfor man ikke kunne se modstanderens hold, når nu systemet siger, man skal kunne se holdopstillingerne 3 timer før kampstart. Så den unge mand var altså mere end almindelig nysgerrig om, hvem der stod på den modsatte side af nettet 2 timer og 58 minutter senere.
Der var også tale om et ægte topopgør, idet ingen af holdene endnu havde sat point til, men ingen tvivl om at Lyngby havde favorit rollen medens vi måtte være underdogs, og håbe på, at 4 lyngby spillere ville blive skadet under seancen, hvis vi skulle have point med hjem herfra.
På dagen så holdet da også yderst kompetent ud. Jeg behøver nok ikke gøre opmærksom på den kæmpe rutine holdet besidder. Store koryfæer som Per Dabelsteen var trukket i arbejdstøjet denne søndag, for at gøre det umulige muligt.
Lige lidt hjalp dog det hele. Et nederlag på hele 7-1 til et topmotiveret Lyngby mandskab blev en realitet.
Dog var der plads til smil og gode kammeratlige kommentarer efter kampen. Bla. blev der holdt en lille andagt ved banen, hvor der for en kvart menneskealder siden blev opkaldt en hel speciel FKIF gimmick. Det var nemlig her, at en hel og ganske aldeles sagesløs Ellen, var medvirkende til, at den såkaldte “Willy” blev opfundet. En helt igennem sympatisk FKIF ting, hvor man giver modstanderen en kamp, således at de ikke taber med de ydmygende 0 vundne kampe.
For de interesserede, og dem er der jo mange af, kan det fortælles at den enlige vundne FKIF kamp denne søndag, blev vundet af Johnny Miltoft og Jørgen Bunder. Johnny havde på dagen ikke snøret skoene helt rigtigt og han var ikke særlig, Iflg. Robert Flodin, heldig.
Men fra midten af 3. sæt og stillingen 10-12 forsvandt uheldet og Johnny servede 11 point hjem i træk, således at sættet blev vundet med 21-12. Sådan skal det gøres Johnny.
Og så kan holdet ellers gå på juleferie, på en sikker 2. plads i 60+ serie 1

Webmaster