Af Per Dabelsteen, med hjælp fra træner Per Juul

Per Dabelsteen
Sara Bohn
Frederik Buch
Jens Mogensen
 
 

Lad det være slået fast med det samme; FKIFs 1. hold fik en fantastisk sæsonstart i Danmarksserien med et 8-5 sejr over Skælskørs nedrykkede 3. divisionshold. Men nerverne kom på højkant hos spillere og tilskuere ganske kort inde i holdmatchen. Ved stillingen 2-1 i første sæt i 2. mix med Andreas Gefke kom uheldige Camilla F. Haurdahl desværre til skade igen. Vred om på det “dårlige knæ”. Vi krydser fingre for, at hun hurtigt kommer tilbage på banen. Hun er en vigtig spiller for holdet.
    Men altså bagud 0-2 efter kun få minutters spil. En chokstart, der selvfølgelig sendte dårlige vibrationer ned igennem hallen. Men vores spillere fik det alligevel vendt til noget positivt i form af, at alle nu kæmpede ekstra hårdt for at kompensere for den uheldige start. Jens Mogensen og Hanne Eickhardt tog sig således solidt af 1. mix. De styrede kampen og sejrede sikkert i to sæt, og Sara Bohn fulgte flot op i 1. DS med en fighterindsats. Ikke flot spil, men koncentreret og viljefast. Gitte Frederiksen i 2. DS havde også de rigtige intentioner, men laver for mange fejl og taber i to trods alt tætte sæt.
    I herresingle var Teis Nielsen oppe imod en ung, hurtig spiller. Det er jo normalt ikke noget, der bekymrer Teis, og der var der også mange lange dueller, men Teis måtte overgive sig i 3. sæt med 17/21. Ærgerligt. Jacob Yrfelt var også oppe imod en ung modstander, men fortsatte sit gode spil fra københavnercuppen og vinder sikkert i tre sæt. Mange tilskuere og Jacob selv kunne dog godt have undværet, at det blev tre sæt. Jacob taber nemlig 2. sæt med 20/22 ved at få en bold dømt ude, selv om den angiveligt faldt lige ned på linjen. I tredje sæt var der dog ingen kendelser, der kunne ændre på en sikker sejr på 21/10. Frederik Buch var ude i en tæt tosætter i tredje HS, som han taber med cifrene 18/21, 19/21 og hvor lidt mere indsats på de daglige træningsbaner nok kunne have ændret dette. Er det som om, vi har hørt det før? Erik Cook sørgede til gengæld for gevinst til FKIF i den sidste HS. Tre sæt blev det. Cook fik godt nok kørt sin unge modstander træt og kunne sætte punktum i tredje sæt med hele 21/9.
    Hanne og Sara fortsatte deres koncentrerede spil fra deres første kampe og kørte modstanderne over i DD og afgav blot 12 og 11 points. 2. DD blev som nævnt tabt på walk over efter Camillas skade.
    Herredoublerne skulle nu afgøre, om der skulle points på tavlen til FKIF. Og der blev lagt suverænt ud med Jens og Frederik i 1. HD. De to har virkelig fundet en rytme sammen og viste storspil i perioder. 2. HD blev en noget rodet affære. Yrfelt med store problemer med serven og Teis ikke helt på toppen, men kæmpe kan de, og selv om det blev tre sæt var de i fuld kontrol til sidst. 3. HD med Cook og Andreas Gefke skulle så på banen og afgøre, om vi skulle have fuld pointhøst. Og det var der ingen tvivl om, at det skulle vi. De var kampen igennem deres modstandere overlegne.
    For træner Per Juul var det efter skader og afbud noget af en lettelse at se, at der røg tre points ind på resultatstavlen.
    —Det var en god holdindsats og flot, at vi kunne klare en 8-5 sejr efter Camillas skade. Skælskør mødte med et meget ungt hold. På forhånd havde jeg dog kalkuleret med, at vi burde kunne slå dem, men Camillas skade bragte tvivl. Vi fightede imidlertid bedre end Skælskør, og den indsats lover godt for de næste kampe, lød det fra Per Juul.
    Næste kamp er mod Drive 3 på udebane lørdag den 24. september kl. 13.00. Mød gerne op i Mariendalshallen på Frederiksberg og støt vores hold. Der burde være garanti for en god gang badminton.

Gem