Vores nye tøjsponsor "TimeGruppen" ved Johnny Miltoft, præsenteres her.
Så skal dit firma eller dig selv, have financiel rådgivning, kan vi kun give vores bedste anbefalinger af TimeGruppen.


 

TimeGruppen Logo

 

johnny small

Johnny Miltoft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Rådgivere med vilje                                       

I TimeGruppen er vores fokus altid en bedre drift og vækst i din virksomhed, og vi sætter en ære i sikre dig og virksomheden mere tid og overskud i hverdagen. Det gør vi ved at tilbyde vores ekspertise inden for en lang række forretningsområder. Så behøver du kun gå efter rådgivning et sted.

Revision og regnskab
Vi kan opstille og revidere dine regnskaber og udarbejde dine drifts- og likviditetsbudgetter. Men vi kan mere end det. Vi kan sammensætte vores ydelser lige efter dine behov og står til rådighed, når du har brug for hjælp til:

Vi ved også, at overblik og håndtering af området skat, moms og afgifter spiller en større og større rolle for landets virksomheder. Vores skatte- og momsafdeling, som tæller nogle af landets dygtigste skatte- om momsspecialister, fuldender arbejdet og bidrager til at gøre en helt særlig forskel dig som kunde.

Pensionsrådgivning

Som virksomhed kan du tegne en pensionsordning for dine medarbejdere på langt bedre vilkår, end de selv kan opnå som privatpersoner. Vi hjælper med en 100 % uvildig pensionsløsning - det kræver så lidt, men betyder så meget. Vi kan også administrere dine policer og assistere i skadessager, så du og dine medarbejdere kan koncentrere sig om at leve livet.

Forsikringsrådgivning
I TimeGruppen yder vi også uvildig forsikringsrådgivning, som skaber fuldt overblik over din virksomheds muligheder. Med et kritisk øje gennemgår vi din virksomheds forsikringer, vi luger ud i det overflødige, udfordrer betingelserne og håndterer kontakten til din virksomheds forsikringsselskab. Vores rådgivning er personlig, individuel og altid skræddersyet til dit behov og dine ønsker.

Investeringsrådgivning
Vi yder uvildig investeringsrådgivning, hvor vi ikke er bundet af at sælge egne produkter, men frit kan vælge på ”alle hylder”. Vi er rådgivere i hele processen og finder de bedste investeringer - det giver et højere afkast af dine penge. Vi skaber og styrer en overskuelig og effektiv investeringsprofil for dig eller din virksomhed, der altid tager højde for din risiko og tidshorisont.

Ønsker du et uforpligtende møde med en af vores rådgivere, som kan vurdere, om TimeGruppen kan gøre det bedre for dig, så ring på telefon 70 23 22 25 eller ring til Johnny Miltoft på telefon 40 70 05 42 eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. .

Vi glæder os til at hjælpe dig. Læs mere på www.timegruppen.dk.